Onze medewerkers

Wij werken dus met verschillende verzekeringsmaatschappijen samen en zoeken op de markt de beste formule voor u, onze klant.

Een goede prijs-kwaliteitverhouding staat daarbij centraal.  

 

Wij werken nu met 4 op kantoor: 

 

 

Redgy Vandecasteele

 • Geboren in 1970, sedert 1993 erkend verzekeringsmakelaar en kantoorhouder van Crelan nv.
 • Houdt van reizen, geschiedenis, een goed glas wijn en is ook papa van drie kinderen en pluspapa van 2 dochters..
 • Redgy doet de persoonlijke gesprekken en de klantenbezoeken voor schattingen en expertises.
 • Ook de complexe schadedossiers en kredieten worden door hem volledig afgehandeld. Hij is ook uw aanspreekpunt voor de beleggingsgesprekken en opvolging van bestaande beleggingsportefeuilles in bank en verzekeringen

 

"Mijn doelstelling is op lange termijn samen te werken met onze klanten, het wederzijds respect is er, en beide partijen hebben er een goed gevoel erbij. Bovendien geef ik eerlijk advies. De samenwerking met mijn medewerkers is open, niet baas beslist en veel is bespreekbaar. Ik sta voor veel wijzigingen open, maar niet als het ten koste gaat van klantenservice."

 

 

Marleen Arnouts

 • Geboren in 1980, sedert 2009 actief in ons kantoor.
 • Dit is onze medewerkster die steevast U verwelkomt aan het loket. Onze eerste aanspreekpunt en de zaken die zij niet verder kan afwerken worden doorverwezen naar de specialist ter zake.
 • Houdt uw schadegevallen nauwgezet in het oog en is ondertussen in alle examens van de FSMA geslaagd, dit wil zeggen buiten het administratief beheer, is zij ook onderlegd in de verzekeringsmaterie.
 • Zij beantwoordt in ons kantoor de meeste telefoons en volgt uw schadegevallen samen met Dirk op.
 • Zij houdt ook de agenda bij: dus voor een afspraak kunt U zeker bij haar terecht!

 

"Het sociale speelt voor mij een grote rol. Mijn mening is dat het niet is omdat je door tegenslag of medische redenen geen vermogen hebt, je niet waardig moet geholpen worden. Ik heb veel contact met klanten aan het loket, hoor veel van klanten en daar leef ik mij in uit. In mijn privé ben ik actief bij vzw Villa Max. (www.vzwvillamax.be)."

 

 

Tania Vanassche

 • Geboren in 1970 en meer dan 25 jaar bankervaring. Het meeste bij mijn vorige werkgever Argenta, en sedert meer dan 5 jaar bij het kantoor Redgy Vandecasteele, Crelan Hemiksem 
 • Tania is ons antwoord voor vragen in verband met rekeningbeheer en beheer van bancontactkaarten, volmachten, nalatenschappen enz. 
 • Je kan bij haar ook terecht voor de particuliere kredieten. Zij kijkt hoe we een op maat gemaakt krediet voor U kunnen uitwerken. Is het nu voor een verbouwing, een nieuwe auto, een steun aan je kind, een eigen (vakantie)woning,... Dit is haar dada.

 

"Ik ben nog steeds verbaasd wat een verschil het is om te werken op een hoofdzetel van een bank en in een kantoor zelf. Het is pas hier dat je weet wat er leeft bij de klanten, en dat moeten wij zo goed mogelijk overbrengen naar de hoofdzetel. Wij zijn de ambassadeurs van onze klanten naar de bank!"

 

 

Dirk Coppens

Sedert eind 2019 werd Dirk onze medewerker verzekeringen. Deze verzekeringsmakelaar helpt ons mee in het brede beheer van de verzekeringsportefeuille. Dit wil zeggen van het adviseren tot een offerte maken van een polis.  Bij auto’s dan ook je nummerplaten in orde maken, de polis opmaken. 

Anderzijds de bijstand bij een schadegeval: aangifte doen, bestekken opvragen bij de klanten, eventueel de expert aanstellen en bijstand bij de expertise te plaatse, enzovoort.

 

Ook de algemene opvolging van vragen aan het kantoor over allerhande, worden mee door Dirk opgevolgd.

 

"Toeval wil dat ik in 1992 nog samen met Redgy drie jaar in het toenmalige CMO (nu Syntra) de opleiding verzekeringsmakelaar heb gevolgd. We kennen elkaar dan al heel lang en zagen elkaar regelmatig op opleidingen van verzekeringsmaatschappijen. Doordat ik in Essen werkte, kan ik nu een stuk dichterbij mijn beroep verder uitoefenen."