Onze medewerkers

Wij werken dus met verschillende verzekeringsmaatschappijen samen en zoeken op de markt de beste formule voor u, onze klant.

Een goede prijs-kwaliteitverhouding staat daarbij centraal.  

 

Wij werken nu met 5 op kantoor: 

 

 

Redgy Vandecasteele

Houdt van reizen, geschiedenis, een goed glas wijn en is ook papa van drie adolescenten die hun eigen leven beginnen te leiden.

Redgy doet de gesprekken waarbij advies belangrijk is zoals beleggingen, kredieten en helpt ook hoe een regeling voor je (klein)kinderen voor te bereiden voor later. Ook de klantenbezoeken voor schattingen en expertises bij schade doet hij om U bij te staan.

 

"Mijn doelstelling is op lange termijn samen te werken met onze klanten, het wederzijds respect is er, en beide partijen hebben er een goed gevoel erbij. Bovendien geef ik eerlijk advies. De samenwerking met mijn medewerkers is open, niet baas beslist en veel is bespreekbaar. Ik sta voor veel wijzigingen open, maar niet als het ten koste gaat van klantenservice."

 

 

Marleen Arnouts

Zij beantwoordt in ons kantoor de meeste telefoons en is eerste aanspreekpunt bij uw aangifte van een schadegeval. Zij werkt dan ook nauw samen met Bruno die deze schadegevallen opvolgt voor ons klanten.

 

"Het sociale speelt voor mij een grote rol. Mijn mening is dat het niet is omdat je door tegenslag of medische redenen geen vermogen hebt, je niet waardig moet geholpen worden. Ik heb veel contact met klanten aan het loket, hoor veel van klanten en daar leef ik mij in uit. In mijn privé ben ik actief bij vzw Villa Max. (www.vzwvillamax.be)."

 

 

Tania Vanassche

Geboren in 1970 en meer dan 25 jaar bankervaring. Het meeste bij mijn vorige werkgever Argenta, en sedert meer dan 5 jaar bij het kantoor Redgy Vandecasteele, Crelan Hemiksem 

Tania is ons antwoord voor vragen in verband met rekeningbeheer en beheer van bancontactkaarten, volmachten, nalatenschappen enz. 

Je kan bij haar ook terecht voor de particuliere kredieten. Zij kijkt hoe we een op maat gemaakt krediet voor U kunnen uitwerken. Is het nu voor een verbouwing, een nieuwe auto, een steun aan je kind, een eigen (vakantie)woning,... Dit is haar dada.

 

"Ik ben nog steeds verbaasd wat een verschil het is om te werken op een hoofdzetel van een bank en in een kantoor zelf. Het is pas hier dat je weet wat er leeft bij de klanten, en dat moeten wij zo goed mogelijk overbrengen naar de hoofdzetel. Wij zijn de ambassadeurs van onze klanten naar de bank!"

 

 

Dirk Coppens

Sedert eind 2019 werd Dirk onze medewerker verzekeringen. Deze verzekeringsmakelaar helpt ons mee in het brede beheer van de verzekeringsportefeuille. Dit wil zeggen van het adviseren tot een offerte maken van een polis.  Bij auto’s dan ook je nummerplaten in orde maken, de polis opmaken. 

Anderzijds de bijstand bij een schadegeval: aangifte doen, bestekken opvragen bij de klanten, eventueel de expert aanstellen en bijstand bij de expertise te plaatse, enzovoort.

 

Ook de algemene opvolging van vragen aan het kantoor over allerhande, worden mee door Dirk opgevolgd.

 

"Toeval wil dat ik in 1992 nog samen met Redgy drie jaar in het toenmalige CMO (nu Syntra) de opleiding verzekeringsmakelaar heb gevolgd. We kennen elkaar dan al heel lang en zagen elkaar regelmatig op opleidingen van verzekeringsmaatschappijen. Doordat ik in Essen werkte, kan ik nu een stuk dichterbij mijn beroep verder uitoefenen."

 

 

Bruno Barbier

Bruno is onze man die voor U de schadegevallen opvolgt.  Hij heeft ervaring in bank en verzekeringssector. Die ervaring gaat nog terug toen Ippa bestond en heeft gewerkt in wat toen Royale Belge was. Nadien was hij jarenlang de mede-zaakvoerder van het kantoor Roveba te Schelle, dat sedert 2021 is samengevoegd met ons kantoor.

 

"Ik voel dat ik op dit kantoor met 4 andere collega’s meer ondersteund om mijn functie uit te voeren.  Je hebt collega’s waar je iets aan kunt vragen, je kan eens een dagje verlof nemen en toch gerust zijn dat de klanten goed worden opgevangen.  Dit miste ik en geeft mij een gerust gevoel !

Ook de sfeer op kantoor om met gelijkgestemden te werken is een hele verademing."