Onze medewerkers

Wij werken dus met verschillende verzekeringsmaatschappijen samen en zoeken op de markt de beste formule voor u, onze klant.

Een goede prijs-kwaliteitverhouding staat daarbij centraal.  

 

Wij werken nu met 3 op kantoor: 

 

 

Redgy Vandecasteele

Houdt van reizen, geschiedenis, een goed glas wijn en is ook papa van drie adolescenten die hun eigen leven beginnen te leiden.

Redgy doet de gesprekken waarbij advies belangrijk is zoals beleggingen, kredieten en helpt ook hoe een regeling voor je (klein)kinderen voor te bereiden voor later. Ook de klantenbezoeken voor schattingen en expertises bij schade doet hij om U bij te staan.

 

"Mijn doelstelling is op lange termijn samen te werken met onze klanten, het wederzijds respect is er, en beide partijen hebben er een goed gevoel erbij. Bovendien geef ik eerlijk advies. De samenwerking met mijn medewerkers is open, niet baas beslist en veel is bespreekbaar. Ik sta voor veel wijzigingen open, maar niet als het ten koste gaat van klantenservice."

 

 

Tania Vanassche

Geboren in 1970 en meer dan 25 jaar bankervaring. Het meeste bij mijn vorige werkgever Argenta, en sedert meer dan 5 jaar bij het kantoor Redgy Vandecasteele, Crelan Hemiksem 

Tania is ons antwoord voor vragen in verband met rekeningbeheer en beheer van bancontactkaarten, volmachten, nalatenschappen enz. 

Je kan bij haar ook terecht voor de particuliere kredieten. Zij kijkt hoe we een op maat gemaakt krediet voor U kunnen uitwerken. Is het nu voor een verbouwing, een nieuwe auto, een steun aan je kind, een eigen (vakantie)woning,... Dit is haar dada.

 

"Ik ben nog steeds verbaasd wat een verschil het is om te werken op een hoofdzetel van een bank en in een kantoor zelf. Het is pas hier dat je weet wat er leeft bij de klanten, en dat moeten wij zo goed mogelijk overbrengen naar de hoofdzetel. Wij zijn de ambassadeurs van onze klanten naar de bank!"

 

 

Christine Van den Bosch

Als nieuwe medewerker, heb ik na een lange stabiele loopbaan bij een internationaal bedrijf toch ervoor gekozen om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Een intensieve opleiding in verzekeringen en het bankwezen is einde 2023 afgerond en nu ben ik zowat het eerste aanspreekpunt als je ons kantoor binnenkomt. En wat mij plezier doet, dat ik meer en meer de 1001 verschillende vragen waar onze klanten mee worstelen, kan oplossen. Gelukkig kan ik ook beroep doen op mijn collega’s.

 

Privé ben ik zeer leergierig. Er is voor mij een hele nieuwe wereld opengegaan in deze sector. Eerst was er de doorgedreven basisopleiding. En nu verdiep ik me in de vervolgopleidingen bij de bank en de verzekeringen. Ik vind wederzijds respect zeer belangrijk. Een vriendelijk woordje doet zo’n wonderen! Laat ons samen de wereld aangenamer maken!