Waarom Revanas

Wat is nu de meerwaarde van een verzekeringsmakelaar? In tegenstelling tot de agenten van één verzekeringsmaatschappij, kunnen wij polissen vergelijken van diverse verzekeraars. Als wij vinden dat er bijvoorbeeld een beter alternatief is bij een andere verzekeraar, dan kunnen wij dit U ook aanbieden. Als je maar werkt met één verzekeringsmaatschappij, dan zal je aanbod altijd beperkter zijn.

 

Bovendien zijn wij zelfstandigen, die ook ons best doen om U als klant te behouden voor lange termijn. Wij verwisselen niet om de zoveel jaar van kantoor of gemeente, maar blijven trouw op de zelfde locatie en blijft U met dezelfde contactpersonen verder werken. Daardoor kennen we je ook beter en kunnen we beter inspelen op uw behoeftes en verlangens.

 

Doordat we lokaal gevestigd zijn, heb je ook mensen van vlees en bloed aan de lijn, en niet een call-center ergens aan de andere kant van het land.

 

Tenslotte is onze taak buiten het adviseren van een gepaste verzekeringswaarborg, ook bijstaan bij schadegevallen: aangifte, documenten verzamelen, onderhandelen met verzekeringsmaatschappijen, expertiseren of mee gaan expertiseren en uw belangen verdedigen en zorgen dat U de schadevergoeding bekomt waar u recht op hebt.

 

Maar er is meer: regelmatig komen klanten vragen stellen die eigenlijk weinig met ons beroep te maken heeft. Dan is het onze taak om toch te kunnen doorverwijzen naar een notaris, advocaat of een goede carrosserie, garagist, dakwerker,…  Daarmee hebben wij akkoorden dat wij GEEN vergoeding moeten hebben, maar wel dat de service optimaal moet zijn en dat ze onze klanten als VIP-klanten willen behandelen.